Direktlänk till inlägg 20 november 2009
Ikväll blir det Cassoulet till middagen, jag börjar redan känna doften av lammet som blandas med vitlök, gul lök, timjan, rosmarin, apelsincest, tomater, vita och svarta bönor och chili.
Bryn köttet och blanda samman alla ingredienser i lergryta eller vanlig gryta och låt det vara ifred med alla smaker i en ca timma, beroende på köttet, det ska få puttra sådär länge att köttet bara faller isär av åsynen.
En riktig favoriträtt att laga och äta ihop med trevligt sällskap och ett gott vitlöksbröd..
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|