Direktlänk till inlägg 1 maj 2010
I kväll så GRILLADE vi entrecôte och åt en god sallad med feta, coctailtomater, calamateoliver, avocado och rödlök. Två dressingar, s:ce Bearnaise och Café de Paris smör. JÄTTEGOTT!!
Jag har egentligen inte förstått detta med att "grilla", att snabbt tillaga en köttbit på gödande kol i några minuter istället för att göra ett långkok där dofterna sprider sig i hela huset, där du kan doppa ner skeden och provsmaka var tionde minut. Det är matlagning som tilltalar mig tusen gånger mer än att GRILLA.
Frågande en vän igår vad de skulle äta och fick till svar, vi ska GRILLA, okej tänke jag GRILLA vadå?
Tänk om någon frågar mig vad vi ska äta och jag svarar vi ska tillaga maten på spisen!!!
Jag skiter i tillagningssättet, det är väl ändå råvarorna som räknas, eller?
Är det godare att grilla en Hot Dog än att ge sitt hjärta till ett långkok med en Bouef Buorgignon?
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|