Direktlänk till inlägg 3 november 2012
Det blev räksmörgås till middag igår, kanske den godaste någonsin, jag gjorde dem på ett sagolikt gott majsbröd, grundade med Romansallad, gurka och cocktailtomater, på brödet lade jag ett lager med majo, två skivade ägg, naturell och wasabimajo på äggen, ett lager med handpillade räkor och nymald svartpeppar, tre droppar färsk citronsaft och voila, färdig att avnjutas med ett glas vitt vin!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 |
|||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|