Direktlänk till inlägg 9 november 2009
Sitter här och väntar på mitt nyslaktade lamm och tittar på olika lammrecept.
Imorgon ska det bli en Grekisk lammgryta, med äkta Öländskt lamm som kommer från Anjasflock
Köttet ska få puttra länge i vitt vin med lök, vitlök och hackade tomater samt färska kryddor från trädgården, oregano, timjan och rosmarin. Sedan om det blir ris, potatis, bröd eller pasta till får jag bestämma imorgon.
Och idag äter vi Isterband med persiljestuvad blomkål..........
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|