Direktlänk till inlägg 21 april 2012
Igår var det fest, arbetsrelaterad fest i den fantastiska Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm bilden nedan är lånad från deras hemsida, det var en helt fantastisk sal som tog andan ur mig. Vi blev serverade:
MENU
Carpaccio de thon Albacore juste snackét et tartare de crabe royal
avec ciboules et avocat
*****************
Fillet de boeuf rôti aux herbes chou farci relevé ā truffe d'été et
avec sauce au vinaigre de Xérčs
*******************
Bombe glacée pęche Melba avec meringue á la pistache
2010 Chablis "Domaine St.Claire" J-M. Brocard
Bourgogne, France
2010 Protos Roble, Ribera del Duero, Spain
Vi åt alltså
Carpaccio på lättstekt albacoretonfisk
och tartar på kungskrabba med vårlök och avocado
***
Örtöverbakad oxfilé och fylld spetskåldolme smaksatt
med sommartryffel samt sherryvinägersås
***
Glassbomb Peach Melba med pistagemaräng
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 |
11 | 12 |
13 | 14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 | |||||||||
|