Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009
Idag blev det grillat för tredje gången i sommar, jag gjorde hamburgare som blev klart godkända.
Recept:
600g nötfärs som du blandar med 5dl vatten, chili och röksalt
serveras med bacon, ost, romansallad, rödlök och körsbärstomater.
Dressing:
Creme Fraiche
Majonäs
Dijon
Tomarpuré
Finhackad saltgurka
Nymalen svartpeppar
Blanda ihop och låt stå svalt en stund
Grilla hammisen och baconet samt brödet, lägg på tillbehören och mumsa i dig................
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|