rocotopeppers

Alla inlägg under december 2011

Av Mita - 19 december 2011 06:25

Heliga Maria vilken dröm jag hade nu på morgonkvisten, det är ju nästan så att jag rodnar och känner mig lite skyldig!

Men jag tar med mig den under dagen, då kommer jag åtminstone kunna bjuda på ett nöjt leende =)

 

Nu får det bli tiominuters meditation innan jobbet, ladda ofta och ladda rätt!

Av Mita - 18 december 2011 17:40

Idag fick jag upp pulsen rejält då vi var hemma hos ett par vänner på en fika, i huset bodde tre schäfrar, tre långhåriga vackra katter, en chinchilla, vaktlar och en drös med andra fåglar. Mitt i kaffet så ringer min mobil och jag går in i et annat rum för att svara, då helt plötsligt kommer det en Grå Jacko med en rasande fart och landade på min rygg, jag viftade och skrek som en idiot, pinsamt men är det något som skrämmer mig förutom fjärilar så är det fåglar och framförallt gråa fän med röda stjärtfjädrar.

Vem vet det får nog bli ett tiokort hos någon shrink för att få mig i balans igen!


Av Mita - 17 december 2011 07:15

Julkappar från arbetet i all ära, men visst hade jag tyckt det var tusentals gånger bättre att skänka pengarna till välgörenhet. Själv köpte jag 1500 pennor från UNICEF till mamma, en skön gåva att ge bort.

Idag får jag ta tag i resten av de små inköpen, det är ju snart Julafton och det glimmar tomt under granen, eller vadå granen, jag har ju inte ens fått fram den ljusblåa. Igår fick fyra tovade tomtar komma fråm ur garderoben till egentligen ingen nytta, totalt ouppskattat av övriga familjemedlemmar, och det gör mig absolut ingenting, jag gillar själv inte julpynt och här är det sparsmakat vill jag lova. I vår familj lägger vi all energin på maten istället vilket ger mig mer njutning än en tomtedjävul i trappen!

 

Av Mita - 16 december 2011 06:36

Jag gjorde som min galna blogg och FB vän Åsa imorse, jag satte på mig byxorna in och ut, och det var inte vilka byxor som helst, nej det är denna tajta historia som kräver assistans för att få på sig!

Phu.....är helt slut!

Av Mita - 15 december 2011 09:06

Då var han igång igen då, strippkungen Dragan D, han har gått från Skogsby på Öland till Mörsil i Jämtland.

Vore intressant och veta hur han tänker då han placerar sina klubbar i små orter där motstånder är fenomenalt. Kommuntanten uttalde sig ju i tvn att strippklubbar kan inte tillföra något gott utan enbart ont...hallå, tanta det är 2011 nu!! Klart som korvspad att Åreturisterna tar en tur till Mörsil i vinter.

Låt tanterna och farbröderna få unna sig lite rump och tuttswing, det kan väl sätta fart på de boeende Mörsil, eller? Hoppas bara att de inte är lika nitiska som Skogsbyborna som till och med gick ut man ur huse för att demonstrera och fotografera besökarna på klubben.

Jag undrar vekligen om samma personer på utlandsresan med ett par bacardi/cola innanför västen är lika präktiga? Fast då är det väl inte samma sak, ni vet, i utriket så har man ju andra traditioner..............

Jag besökte inte klubben i Skogsby men vi satt nu på morgonen och talade om detta och en av mina kollegor var där, det var rent och snyggt inne på klubben och tjejerna som strippade var enbart svenska tjejjer som studerade och hade detta som en ren inkomstkälla, kreativt och bra!!


Ska jag ducka nu?



Av Mita - 14 december 2011 09:09

Jag har startat morgonen med ett besök hos min Tandhygienist, det är en kille i 40 års åldern som heter något med Mustanh Al Baharan och är helt fantastisk, han är så övertrevlig och hänsynsfull att man nästan blir irriterad. Idag var det bilder som skulle tas, och efter varja bild så ver det tummen upp och orden, bra, duktigt där Mita.

Men herregud, jag behöver inte vara duktig för att bita ihop mina tänder så att plåthelvetet ska stanna kvar och bilden ska bli bra.

Bra, duktigt där Mita x 6 inom loppet av 7 minuter!

Ska jag stäcka på mig nu, eller?


  

Av Mita - 12 december 2011 18:11

Nu har jag hittat en fördel med att det är mörkt ute när man kommer hem från jobbet.

Det gick ju alldeles strålande att putsa fönstrena, det syns inga ränder eller flammor som det vanligtvis gör när jag utför detta verk.

Bra va!!

Av Mita - 12 december 2011 06:27

Tack både blogg och FB vänner för tips om lock för örat, kan glädja mig med att det nu har släpp, jag tryckutjämnade, spolade, droppade, topsade men inget ville hjälpa igår, men nu på morgonen så vips är det borta.

Jag tror egentligen att det var en liten tredjeadventstomte som hade hittat ett nytt gömställe.

 

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Skapa flashcards