rocotopeppers

Alla inlägg under maj 2010

Av Mita - 19 maj 2010 19:15

Flygresan gick bra trots det omysiga vädret i Kalmar, lite skakigt och gungigt på väg upp men sedan så flöt det på väl.

Har suttit i möte fram till nu och har landat på hotellet för en snabb dusch och sedan middag med 12 kvinnliga kollegor!

Det blir Italienskt vid Bromaplan.

  

Av Mita - 19 maj 2010 07:26

Det är tung dimma ute och blåser något helt sjukt mycket och jag ska ut och flyga snart. För en som är flygrädd så är ju detta inte ett idealiskt väderförhållande, kan jag slingra mig ur detta på något sätt?

Troligen inte, det är bara att ta 10 djupa andetag och hoppas på det bästa.

Ser ju att det är finväder i Stockholm så det får vara dagens drivkraft för mig!


Av Mita - 18 maj 2010 18:51

Vaknade upp till en strålande morgon med klarblå himmel och en gassande sol, körde av vid Svinö och tog några vackra foton.

Hade hoppats på en solig eftermiddag men av vad jag bedrog mig!

Men jag fick i alla fall njuta av en härlig vy.

Kalmarsund!

Ölandsbron!

Sjögräs!    

Av Mita - 17 maj 2010 22:21

Klappa in rökt chipotle på karreskivor, bryn sedan i pannan med smör och olja, häll på tomyambuljong, färsk ingefära i tunna skivor, klyftad gul lök, bitar av ananas och soya.

Låt det brässera i ca en timma, servera med ris och strimlad lättbrynt färsk vitkål som du smaksätter med lite sweet chili och ljus soya.

Härligt fräscha smaker...

Av Mita - 17 maj 2010 21:57

på Röda lappar!!!

Var nere på Köpstaden och såg en ny butik som öppnats, en lågprisbutik med en stor skylt utanför där det står -50% rabatt på allt i butiken.

Sneglade in snabbt och såg att det var röda lappar på alla varor, jag tycker att det är oerhört tramsigt att marknadsföra sig först som lågpris, sedan rabatt på allt och röda lappar.

Hallå hur blåsta tror ni handlare att vi är egentligen?

Helt okej med REA men detta, suck!!!

Av Mita - 17 maj 2010 21:52

Har pysslat ute i trädgården i eftermiddag/kväll och hittade oturligt nog en "mördarsnigel", så nu får jag bli mördarmita istället!

  

Av Mita - 16 maj 2010 13:08

Jag skulle ju egentligen vänta maj månad ut med att klippa gräset men efter allt regnande så såg gräsmattan ut som ett jag vet inte vad och hade jag väntat längre så skulle det bli lieslagning och det har jag inte så mycket kunskap av.

Imorgon blir det nog kantning av stengången om vädret lämpar sig.

  

Av Mita - 15 maj 2010 19:02

PÅ TAL OM INGENTING- ja nu fan är det dax igen-i natt satt jag och begrundade livet och på datan buppade upp: Män söker kvinnor, ring tele nr: bla bla blaa. Full seriösitet och inget utlämmnande av telefon nummer utlovades, ej heller sex snack var tillåtet. Mina tankar gick till den gammla goda tiden när "heta linjen" varigång. Ett roligt men ack så oseriöst lördagsnöje. MEN som sakt detta var ju seriöst!! Ringde på skoj och fick göra en precentation av mig innan jag fick ta del av de män som fanns att tillgå. Den blev typ: Kvinna, 50 plus. ÄLSKAR hundar och sedan inget mer. Tja, sedan var det 3:an som gällde på telefonen för att dessa seriösa män skulle få ge en bild av sig själva. Där var Klas 59 som gillade midsommar, logdans och sill! Mmmm- inte så tokigt! Lelle 55 som gillade kladdkaka och mysiga hemmakvällar-helt OK om han inte hade haft 4 barn som bodde hemma. Torsten var en kyrkans man, vars sista komentar var: hallå ! Hallååå? Sedan kom D A N !!! Som sa 2 ord- GILLAR HUNDSEX !! Hela min natt var förstörd. Ut i ladugården, hämta det redan avsågade hagelgeväret, ägnade 4 timmar åt att såga av det 5 cm till ( i modernt modersmål så har jag pimpat min bodygard!) Nu är det laddat med varghagel i bägge piporna! Jag undrar om Dan fortfarande är tillgänglig? Jag är intresserad att ge honom ETT SKOTT I RÅTTAN-tror Ni han nappar? Morgon nyheterna på TV omtalar ånyo ett mord som skett i natt-sorgligt-på 10 dagar har det mördats fler människor än på 1 år tror jag att de sa.
Hello Dan-var are you?
Lotta "BAD" som vanligt.

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards