Jag är frustrerad över många saker. På jobbet har jag inget bollplank, jobbar ensam i köket som kock men har hela ansvaret för planering inköp osv. Inga problem tycker jag men, det som är jobbigt är att jag kan inte lämna över till någon som gör mitt jobb. Chefen kan knappt koka te.
Exempel: Jag gick en utbildning, då skulle han hjälpa mig när jag kom tillbaka. Vi skulle servera fläsklägg och rotmos, han kokade rötterna dagen före mixade dem ...... Pluss att han mixade ner stuvad vitkål dessutom.
Vi skulle servera Wallenbergare med rårörda lingon. Han kokade lingon sylt. Problemet är att det är inte engångs företeelser utan det kommer igen hela tiden.
Melker min chef har också jobbat i Åre hos Laban och det säger väl allt. Han kallar sig chef här på FB och det retar mig också för han äger bara en restaurang men han är ingen chef. Jag har tjatat på honom i snart 3 år på att sätta upp skyltar vid E4.an men det händer inget. sommartid missar vi säkert 30% av vår omsättning pga att skyltarna inte finns på plats.
När jag började hade Melker c:a 20-30 lunch. idag ligger vi i snitt mellan 50-70, med toppar främst fredagar runt 100 lunch. Vårt rekord är 140 lunch och vi har 50 platser i restaurangen. När det var Plöjnings SM så hade vi runt 120 lunch samt att vi skickade c:a 100 lunch till SM plöjningarna.
Nu kanske du förstår min frustration. Du vet min kapasitet och kunskap.
Ha en bra Lördag :)