Direktlänk till inlägg 1 mars 2010
Vem är det mer som använder sin lergryta flitigt?
Jag tycker att den är ett förträffligt redskap i köket, för en och en halv timma sedan lade jag i finhackade tomater, gul lök, vitlök, apelsincest och en kryddpasta med Graham Masala, därefter lade jag på en hel kyckling, på med lite Tandoorikrydda och vips in i ugnen där den nu får stå ända till halv åtta.
Den tillagar sig själv, det bränns inte vid och det kokar inte över, all vätska och alla smaker stannar kvar, man frigör massor med tid till att göra annat än att röra i grytorna, tex tvätta en maskin, dammsuga och blogga.
Jag har ju även en riskokare och även den sköter ju sig själv, så det blir till att göra lite sallad och vips serverat och klart...
Missa inte Halv åtta hos mig denna vecka, det är min vän Assa som kör först ut och jag hoppas på matlagning av hög nivå!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|