Direktlänk till inlägg 7 februari 2010
Middagen står i ugnen och puttrar i lergrytan, det blir min Lamm Vindaloo, jag bottnar med paprika, lök, tomater, vitlök, färsk ingefära, kanelstänger, chili i mängder, kardemumma, svartpeppar, spiskummin,gurkmeja, lagerblad, lite socker,buljong. Köttet bryner jag lätt och häller det över blandningen och låter det sedan gå i ugnen i två timmar, till det äter vi Basmatiris och en sallad
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
|