rocotopeppers

Alla inlägg under juni 2009

Av Mita - 18 juni 2009 06:20

Igår så var goda vänner på besök, vi gick ner på byns lokal och käkade lite, helt plötsligt kom det upp att McDragan skulle ju ha premiär i Skogsby denna kväll.

Efter lite överläggning så bestämde vi oss i alla fall, vi åker dit och tittar.

Väl uppe i Skogsby så var det helt folktomt förrutom ca 10 barn, ja ni läser rätt, barn som står utanför med plakat där det står, stoppa strippen, bort med skiten, smutsa inte ner vår by osv, osv...

Men vad f-n inte tror jag att Kalle 11 år sitter hemma och snickrar ihop ett plakat för att sedan skriva "stoppa strippen" och gå ut en kväll för att demonstrera mot McDragan. Barnen har till och med kameror med sig för att fota de som har valt att besöka klubben.

Nehej som vanligt är det fega vuxna som sitter och gluttar bakom gardinen med sina åsikter, så jäkla pinsamt.


Ialla fall så går vi runt huset, det finns nämligen ingen naturlig entré, helt plötsligt dyker det upp en sur man av uländsk härkomst som säger på ett fruktansvärt otrevligt sätt:

- betala i luckan.....180 kronor

Va?

-betala i luckan 180 kronor, fortsätter han

J ställer då frågan om man kan ta ett glas vin därinne och får då till svar

-neeeeeeeee bara folköl

Vadå betala i luckan, är han inte riktigt klok eller, betala för vad???

Hur vore det med ett leende, ett välkomnande och lite serviceminded om man nu ska öppna en strippklubb.

Tomten samt huset ser ut som en rivningsbyggnad, så fruktansvärt ofräscht.Hur detta ska gå kommer jag i alla fall att följa med ett leende på läpparna.....McDragan släng dig i väggen


Och nej vi gick inte in.......



Av Mita - 18 juni 2009 06:15

Sonen har ännu inte ringt så natten har nog varit lugn!

Av Mita - 17 juni 2009 18:30

Gudars vad jag älskar dessa kreativa tonåringar, idag fick de för sig att de ska tälta nere i Vicklebyskogen vid groddammen.

De packade ihop sig och cyklade ner med tält, sovsäckar, engångsgrillar och diveres annat smått och gott.

Efter mycket pyssel så fick Oskar ringa efter mammi, alltså mig, de behövde hjälp med att sätta upp tältet.

Jag kastar mig i ilfart ner för att hjälpa till och då tittar Oskar på Johannes och blinkar lite och viskar tyst...kolla nu...

Lyckades att få upp tältet med grabbarnas hjälp utan att jag fick ett totalt vredesutbrott, till grabbarnas stora förvåning.

Jag lämnade grabbarna med vissa förmaningsord innan jag traskade i väg upp till bilen igen, undra om de trodde att jag skojjade när jag sa att det rör sig både älg, rådjur, fladdermöss, rovfåglar, ormar och andra trevliga ting???

Vi får väl se om det ringer på mobilen i natt..........


Av Mita - 17 juni 2009 05:44

Vaknade galet tidigt med spring i benen och behövde göra av med det så jag hoppade i gympaskorna och tog en skön energi promenad med kineserna, lite kopplat och lite okopplat. Skönt att passa på att träna lite när det är folktomt.

Vi fick njuta av den tidiga morgon med kvittrande fåglar alldeles själva.



Av Mita - 16 juni 2009 22:21

När jag körde hem idag från Borgholm så stannade jag till i Algutsrum för att köpa en liter Öländska gubbar av en mycket speciell gubbe, väl hemma så sade jag till Oskar att dessa äter vi ikväll, inte röra nu............

Vad gör han och polaren då.....jo, kastar sig på hojjarna och pallar ca fyra liter gubbar i en åker en bit härifrån...........kreativa killar...


Kommer ihåg när jag var i den åldern, då pallade vi morötter ur en stackars grannes land uppe i norr................gubben blev oxtokig när han kom på oss..

Av Mita - 16 juni 2009 21:45

På tal om drottningar så såg jag lite här och var en massa kvinnor eller rättare sagt kärringar som stannat vid vägrenen för att plocka av ön's vackra blommor, varför kan man inte bara låta blommorna stå kvar för alla?


Nej då, det ska klippas och bindas och sättas i en bukett på borden hemma och visa vad vackert det kan vara, men hallåååååååååå....det finns faktiskt folk som har blomsteraffärer och säljer just det.....

Låt det vilda vara för alla....................sa surkärringen igen......

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards