Direktlänk till inlägg 18 januari 2009
Menyerna på Berns är skapade efter ett tillagningssätt som på japanska kallas Kaiseki, vilket betyder het sten.
Menyn som vi blev serverade i fredag var tillagat på detta sätt.
Förrätt
Curryhalstrad gös med hummersalas och
en krämig soppa gjord på
färska gröns bönor
******
Varmrätt
Shiitakemarinerad ryggbiff med en chorizosallad,
servers med mandelris i brynt smör
******
Dessert
Chokladtryffeltårta med säsongens
kompott och vaniljmaräng
******
Drycker
Mulderbosch, Chenin Blanc, Sydafrika
Cline, Zinfandel, USA
Muscat Beaumes de Venica, Italien
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
||||||
5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|